Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου προκυρήσσει Σχολή Διαιτητών Χειροπάλης (Armwrestling - Bras de Fer)

Οργανωτής

Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου-τμήμα Χειροπάλης σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία International Armwrestling Federation-IAF, προκηρύσσει την 1η επίσημη Σχολή Διαιτητών Χειροπάλης (Armwrestling-Bras de Fer), με εισηγητές τους κ. Κόη Βαγγέλη, υπεύθυνο ανάπτυξης της IAF Greece, τον κ. Ξύλο Παναγιώτη υπεύθυνο ανάπτυξης της Χειροπάλης του Stam the Showman Academy και τον κ. Κωλέττη Ανδρέα, Διευθυντή της Σχολής και εκπρόσωπο της IAF Greece και IAF Europe.

Δικαίωμα Συμμετοχής

  1. Συμπλήρωση του 18ου έτους.
  2. Απολυτήριο Λυκείου ή Εξατάξιου Γυμνασίου.
  3. Να µην εμπίπτει στους περιορισμούς του άρθρου 3 παραγρ. 1 του Ν 2725/99.

Ημερομηνία Διεξαγωγής

Σαββάτο 27 Ιουνίου 2015.

Τόπος Διεξαγωγής

Αθήνα, Stam the Showman Academy, Περιστέρι (οδός Σουρή 20).

Αιτήσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης φόρμας (στο κάτω μέρος της σελίδας) μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Θα πρέπει να πληρούν τις ουσιαστικές και τυπικές προϋποθέσεις της παραγρ. 1 της παρούσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κωλέττη Ανδρέα στο τηλ. 6972567417, κ. Κόη Βαγγέλη 6985013369 ή στο email info@esdt.gr.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμέτοχης της Σχολής ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ. Για φοιτητές/σπουδαστές και ανέργους είναι 10 ευρώ με την επίδειξη δικαιολογητικού που θα αποδεικνύει την ιδιότητα τους. Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ως διαιτητές στους επερχόμενους αγώνες θα πρέπει να προμηθευτούν τον επίσημο ρουχισμό (polo μπλούζα) και το κόστος είναι 10 ευρώ για όλους.

Χρονοδιάγραμμα

13:00 -14:00: Έλεγχος Προεγγραφών 14:00 -16:45: Εισαγωγή, φιλοσοφία, μέλη, κανονισμός διαιτητών, κανονισμός διεθνών διοργανώσεων 16:45 -17:00: Σύνοψη - επίλυση αποριών 17:15 -17:30: Διάλειμμα 17:30 -18:00: Προφορικές και γραπτές εξετάσεις 18:00 -19:00: Πρακτική - πρακτικές εξετάσεις 19:00 -19:30: Απονομή διπλωμάτων

Ανακήρυξη Διαιτητών

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα ανακηρυχθούν επίσημοι Διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των Εθνικών Διαιτητών Level 1, όπως  ορίζει ο κανονισμός της IAF.

Λοιποί Όροι και Πληροφορίες

  1. Λόγω του περιορισμένου χρόνου της σχολής, η συμμετοχή των υποψήφιων είναι υποχρεωτική όλες τις ώρες διδασκαλίας.
  2. Στους υποψηφίους δεν χορηγούνται ημιαργίες, έξοδα μετακίνησης ή οποιαδήποτε άλλη αποζημίωση.
  3. Η σχολή θα είναι στην Ελληνική.
  4. Οι υποψήφιοι, για καλύτερη διευκόλυνση τους, μπορούν να φέρουν laptop ή tablet, κατά την διάρκεια της σχολής, με την προϋπόθεση να έχουν τους κανονισμούς της IAF.
  5. Οι επιτυχόντες της Σχολής θα έχουν την ευκαιρία να διαιτητεύσουν ως επίσημοι διαιτητής στους επερχόμενους αγώνες που θα προκηρύσσει το Σωματείο και θα αξιολογούνται.
  6. Η ύλη της σχολής διαιτητών είναι στην ιστοσελίδα του Σωματείου

Φόρμα Εγγραφής

  1. (υποχρεωτικό πεδίο)
  2. (υποχρεωτικό πεδίο)
  3. (υποχρεωτικό πεδίο)
  4. (υποχρεωτικό πεδίο)
  5. (χρησιμοποιείστε μια έγκυρη διεύθυνση email)
  6. (υποχρεωτικό πεδίο)
  7. (υποχρεωτικό πεδίο)
 

Comments are closed.

Scroll to Top