ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ GPA/IPO POWERLFTING 2015

 

Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου (ΕΣΔΤ) είναι ένα αθλητικό μη κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος Δυναμικού Τριάθλου (Powerlifting) στην Ελλάδα.

Αν και μόλις έξι (6) μήνες από την επίσημη ίδρυση του ΕΣΔΤ, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μας προσκάλεσαν, για να συμμετέχουν αθλητές μας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Διεθνών Ομοσπονδιών GlobalPowerliftingAlliance (GPA) και InternationalPowerliftingOrganization (IPO), που θα διεξαχθούν από τις 23-26 Απριλίου 2015, στην Τυφλίδα της Γεωργίας.

Για το λόγο αυτό το ΕΣΔΤ προκηρύσσει Αγωνιστικό Τεστ Πρόκρισης, για όσους εγγεγραμμένους αθλητές μας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στους αγώνες. Το ΕΣΔΤ ενδεχομένως να καλύψει κάποια έξοδα αθλητών της αποστολής, θέλοντας έτσι, να δωθεί η ευκαιρία σε όσους ασχολούνται με το άθλημα, το οικονομικό ζήτημα, να μην είναι ανασταλτικό στοιχείο της μη συμμετοχής τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΜΕΡΟΣ

Το Αγωνιστικό Τεστ Πρόκρισης θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.00π.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Γυμναστηρίου Νικαίας – ΠΛΑΤΩΝ, επί της οδού Πέτρου Ράλλη & Θηβών.

Θα γίνει ζύγιση και έπειτα προπόνηση στην οποία οι αθλητές, όταν είναι έτοιμοι, θα δηλώσουν τρεις (3) προσπάθειες, οι οποίες θα μετρήσουν στο τεστ.

Οι πιστοποιημένοι προπονητές της GPA στην Ελλάδα, θα κρίνουν εάν αυτές οι προσπάθειες, είναι έγκυρες.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι αθλητές του ΕΣΔΤ, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει την ειδική φόρμα στο σύνδεσμο με την ένδειξη “Γίνε αθλητής” και είναι ηλικίας άνω των 18 ετών.

Θα πρέπει επίσης να στείλετε mail στο info@esdt.gr για να μας ενημερώσετε ότι θα συμμετέχετε στο Αγωνιστικό Τεστ, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας.

Οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν την ημέρα εκείνη, Ιατρική Βεβαίωση (από Παθολόγο ή Καρδιολόγο ή Γενικό Ιατρό ή Αθλητίατρο) ότι μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και είναι υγιείς, αλλιώς, αν δεν έχουν προλάβει, θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, είναι υγιείς και δεσμεύονται να προσκομίσουν την Ιατρική Βεβαίωση έως τις 29 Δεκεμβρίου 2014, αλλιώς ακυρώνεται η συμμετοχή τους, ακόμη και αν έχουν φέρει έγκυρο αποτέλεσμα στο τεστ.

Είναι απαραίτητο να έχουν αθλητικό εξοπλισμό σύμφωνα με τους κανονισμούς της GPA, ο οποίος αναγράφεται στο επίσημο site (www.esdt.gr) του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου.

Η συμμετοχή στο αγωνιστικό τεστ είναι δωρεάν. Το ΕΣΔΤ δε δίναται να καλύψει έξοδα μεταφοράς και διαμονής για αθλητές που έρθουν από την επαρχία.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Γεωργιανής Ομοσπονδίας Powerlifting κ. Zurab Tavartqiladze για την πρόσκληση και τις θέσεις που μας εξασφάλισε, καθώς τον τρεις (3) φορές Χρυσό Ολυμπιονίκη στην Άρση Βαρών Ακάκιο Καχιασβίλη για την υποστήριξη του.

Comments are closed.

Scroll to Top