ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

 

Τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το «HELLENICPOWERLIFTING & KETTLEBELL (BOLT) CHALLENGE 2015», αν μη τι άλλο την οφείλουμε στους χορηγούς μας και αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας. Θα θέλαμε λοιπόν να πούμε λίγα λόγια για τους φορείς / ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας, για την ανάπτυξη των δυναμικών αθλημάτων στην Ελλάδα.

11072283_10206420619136665_150012503341926129_n

ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : Ο Δήμος Χαλανδρίου μας έδωσε αιγίδα για τη διοργάνωση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειδικά τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σέργιο Γκάκα, ο οποίος παραβρέθηκε κοντά μας, καλωσορίζοντας τους αθλητές μας.

 

WDFPF : Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Wim Backelant και τον αντιπρόεδρο κ. Neil Thomas της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Drug Free Powerlifting Federation, που ήρθαν στην Ελλάδα για να έχουν την εποπτεία της αθλητικής διοργάνωσης.

 

CrossFit Chalandri : Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του CrossFit Chalandri και ειδικά τον ιδιοκτήτη, κ. Θανάση Ευαγγέλου, για την παραχώρηση των υψηλών προδιαγραφών αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και κάθε διευκόλυνση που του ζητήθηκε.

 

ΜERT: Ευχαριστούμε την ομάδα διασωστών MedicalEmergencyResponseTeam, που εθελοντικά, ήταν έτοιμοι, αν χρειαζόταν, να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

 

Fitness Icon: Το κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής Fintness Icon που βρίσκεται επί της οδού Κώστα Βάρναλη 25, στην Πετρούπολη. Το Fitness Icon προσέφερε συμβολικά δώρα στους νέους αθλητές και αθλήτριες.

Muscle Performance : Το κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής Muscle Performance που βρίσκεται στη Νίκαια.

CTN TV : Ο κ. Νίκος Αλεξίου και το κανάλι CTN TV, ήταν εκεί για να καλύψει τη διοργάνωση με μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους στην Ελλάδα. Το ψηφιακό υλικό που παράγει είναι μοναδικό όσον αφορά την ψηφιακή απεικόνιση και αφήγηση του κλίματος των αγώνων, αφού ο φακός του, αποτύπωσε μοναδικές στιγμές που βιώσαμε.

Bodybuilding.gr : Η κοινότητα του bodybuilding.gr είναι πάντα κοντά μας. Τους ευχαριστούμε πολύ, τόσο για την προβολή της διοργάνωσης, όσο και για την κάλυψη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

 

Xbody.gr : Η κοινότητα του xbody.gr είναι κοντά μας από τη στιγμή που ιδρυθήκαμε. Τους ευχαριστούμε πολύ, τόσο για την προβολή της διοργάνωσης, όσο και για την κάλυψη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο και συνεντεύξεις.

TheBoxNew.gr : Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του TheBoxNew για την προβολή της διοργάνωσης στην φιλόξενη σε εμάς ιστοσελίδα, με νέα από το χώρο του CrossFit.

RXDnews.gr : Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του RXDnews για την προβολή της διοργάνωσης στην φιλόξενη σε εμάς ιστοσελίδα, με νέα από το χώρο του CrossFit. Τον ευχαριστούμε πολύ και για την εκδήλωση ενδιαφέροντος να μας βοηθήσει και για την δημιουργία της αφίσας της διοργάνωσης.

 

Ufight : Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Ufight για την προβολή της διοργάνωσης στην φιλόξενη σε εμάς ιστοσελίδα, με νέα από τα δυναμικά αθλήματα.

Acadimies.gr: Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Acadimies για την προβολή της διοργάνωσης στην φιλόξενη σε εμάς ιστοσελίδα, με νέα από το ποδόσφαιρο καθώς επίσης και για διάφορα αθλήματα.

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ : Τις γραφικές τέχνες Μανιουδάκης, για τη δωρεάν εκτύπωση της αφίσας της διοργάνωσης. Το κατάστημά τους βρίσκεται επί της οδού Κυπρίων Aγωνιστών 7, Καμίνια-Πειραιάς.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Γρηγοριάδη που φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της διαφημιστικής αφίσας της Αθλητικής Διοργάνωσης.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΟΥ: Ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη Στρατηγίου, για την δημιουργία της αφίσας των αγώνων.

Σπότερ: Ευχαριστούμε πολύ σε όσους βοήθησαν ως σπότερ στην διοργάνωση. Είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι που η βοήθειά τους είναι καθοριστική για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση σε χρονικά περιθώρια σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιάννη Πανταλαίο και την ομάδα του που μας βοήθησαν.

ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ : Ευχαριστούμε την εταιρία για την παραχώρηση του φορτηγού τους, ώστε να καταστεί δυνατή η μεταφορά του ειδικού εξοπλισμού για το άθλημα του Δυναμικού Τριάθλου.

 

Μητσιάδης Ιωάννης: Ευχαριστούμε τον κ. Μητσιάδη Ιωάννη για την κατασκευή του ειδικού βοηθήματος, ώστε να καταστεί εύκολο το φόρτωμα / ξεφόρτωμα της μπάρας με δίσκους στο άθλημα των άρσεων θανάτου.

 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του Αθλητές που ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας και τους θεατές που κατέκλυσαν το CrossFit Chalandri δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, καθώς και καθένα ξεχωριστά που βοήθησε εθελοντικά στη διοργάνωση με όποιο τρόπο μπορούσε.

Comments are closed.

Scroll to Top